tiistai 13. huhtikuuta 2010

Helmitaivas! Tästä alkoi RÄJÄHDYS! Työkaveri teki töissä myyntiin kaulakoruja ja tästä sain innon kokeilla itsekkin.Olin siinä luulossa että helmikorujen teko on tylsää ja yksitotista mutta kuinkas kävikään....Se maailmahan on loputon! Sekaisin meni koko Sussu ja tästä alkoi uusi suuntaukseni sitten paljon muuhunkin. Helmiquuhun on sijoitettu jo puolet tilistä,helmikirjoja ostettu, asialliset työvälineet hankittu.Mun maailma meni ihanasti sekaisin! Terveisiä vain korugurulle Petralle. Taiteilija olet ja jo pitkän tien kulkenut,ihailen töitäsi!

2 kommenttia:

  1. Waude mitä bling-bling-koruja Sussu! Tosi kiva, että olet löytänyt helmeilystä uuden innostuksen kohteen. Kuulostaa niiiiin tutulta, rahaa menee mutta menköön, on se vaan niin mukavaa. Aina on jotain uutta opittavaa ja haasteita riittää vaativimmissa korutekniikoissa. Jään seuraamaan mitä ihanuuksia tänne ilmestyy... ;)

    VastaaPoista
  2. jumakekka Sussu! Aivan mieletöntä, nauroin tässä oikein ääneen, kun sieluni silmin näin sut täpinöissäsi... ja mitä ideoita, aivan fäntästik... tahtoo nähdä lisää tälläista... onneksi pian tavataan.Vapputärinät täältäkin t. Hanna

    VastaaPoista