tiistai 13. huhtikuuta 2010

Helmitaivas! Tästä alkoi RÄJÄHDYS! Työkaveri teki töissä myyntiin kaulakoruja ja tästä sain innon kokeilla itsekkin.Olin siinä luulossa että helmikorujen teko on tylsää ja yksitotista mutta kuinkas kävikään....Se maailmahan on loputon! Sekaisin meni koko Sussu ja tästä alkoi uusi suuntaukseni sitten paljon muuhunkin. Helmiquuhun on sijoitettu jo puolet tilistä,helmikirjoja ostettu, asialliset työvälineet hankittu.Mun maailma meni ihanasti sekaisin! Terveisiä vain korugurulle Petralle. Taiteilija olet ja jo pitkän tien kulkenut,ihailen töitäsi!
Enkelipatsaani käy sievänä telineenä erilaisille kokeiluilleni. Yhdessä pohjassa on silkkinauhakirjonnalla ruusu.Kiitokset tästä vielä kerran Sirpalle ja Annelille! Kokeilin koristelua pelkillä helmillä, vintage kuvalla, sulilla, paljeteilla, annoin mielikuvitukslle valtaa.
Tuo vihreä tuossa oik.puolen oli paras mielestäni. Siinä pohjana Lidlin limupullon etiketti ja sävyt löytyivät sitä kautta. Aijai millainen tulisikaan coca colasta tai jaffasta yms... Näitä lisää tulossa!

Vappu se juhlista rakkain minulle! Siitä inspiroituneena yritin tuoda esiin taas maskuliinisempaa puoltani ja tuunasin
RYYPPYREMMEJÄ vapuksi myyntiin!
Pohjana käy liotetut etiketit, riipuksina tölkinkylkeä, korkkeja, avaajia...yms..
Tulossa on tämänkaltaisia mutta viinihässäköillä.

Kierrätys korut. Kokeilin tölkkipohjiin erilaisia tyylejä.
Kahdessa on hampurilaispusseista pohja. Ajattelin nykyajan ruokakulttuuria ja siitä muodostuvaa jätemäärää.
Innostuin myös "lumpeenkukkiini". Niiden kukat on Lidlin juomapullojen kyljestä. Innoittavimmaksi huomasin kuitenkin karkkipaperit! Niistä tein aivan persoonaani sopivat korvakorut jotka ovat olleet jo käytössäkin.
Tölkkipohjat sopivat korvakoruiksi keveytensä puolesta!
Helminauhan ja tölkkipohjan sinfoniaa.
Tölkinpohjaan kiinnitin kuvan servettitekniikalla,
samoin korkkiin. Spray lakalla suojasin kuvat.
Tämä on aivan näköiseni koru, nyt lempi sellainen.